Hlavní obsah

Šílený koncept se stane skutečností. Terénní, ale placaté Lamborghini zachytilo špionážní video

Koncept Lamborghini Huracan Sterrato se světu představil v roce 2019 jako terénní supersport. Nyní se zdá, že Lamborghini skutečně tento vůz vyrobilo a už se testuje. Dokazují to špionážní fotografie a nyní i video.

Foto: Lamborghini

Lamborghini Huracan Sterrato

Článek

Italská automobilka Lamborghini patrně skutečně zhmotnila koncept off-road supersportu Huracan Sterrato, kteří mnozí považovali za pouhé designérské cvičení. Na videu je však jasné, že vůz s motorem V10 opravdu dostal ližiny a vyšší světlou výšku.

Se záběry přišla stránka CarSpyMedia, která je umístila na svůj YouTube kanál. Na videu je například jasně vidět mírně přepracovaná přední maska. Naopak oproti původnímu konceptu autu chybí zvětšené a plastové lemy blatníků, které by vůz chránily před špínou a kameny. Vůz má ale i tak větší pneumatiky s hrubším dezénem.

Otázkou je, co vlastně Lamborghini s modelem Huracan Sterrato plánuje. Generální ředitel automobilky Stephan Winkelmann naznačil, že by vůz mohl být jedním ze čtyř modelů, které Italové letos představí. „Máme příležitost udělat něco speciálního v byznysu se supersportovními vozy. Něco, co dosud nebylo k vidění,“ uvedl Winkelmann pro server Autocar.

Lamborghini ukázalo znovuzrozený Countach poprvé na silnici, rovnou po boku legend

AutoMoto

Lamborghini letos obecně čeká průlomový rok, protože to bude poslední období, ve kterém značka představí vůz s čistě spalovacím motorem. Otázkou je, zda novým modelem bude právě Huracan Sterrato.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám