Hlavní obsah

První studie pro lednový Detroit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako první lákadlo na detroitský autosalon byly představeny dvě kresby studií z koncernu DaimlerChrysler. Jedna z nich pochází od terénního výrobce Jeep, druhý je další čtyřdveřové kupé, tentokrát však od Chrysleru.

Článek

Koncept Chrysler Nassau je představitel segmentu, do kterého se chce dostat stále více firem. Čtyřdveřová kupé po úspěchu Mercedes-Benzu CLS chce představit například Audi. Chrysler konceptem chce nastolit zdání, že myslí nejen na zazobané zákazníky s velkým kontem a malým IQ (zde narážíme na koncept Imperial, o kterém se nyní rozhoduje, zda půjde do výroby [celá zpráva]), ale i na ty, kteří chtějí jezdit v pěkných automobilech. Muskulaturní vzhled sice najdeme i zde, ale není to už kopie jiných značek.

Druhým vozem je Jeep Trailhawk. Je postaven na základě nového generace wrangleru, i když jeho vzhled se spíš blíží Grand Cherokeemu.

Jeep Trailhwak

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti

Reklama

Související témata:

Související články

Chrysler Imperial: Jako přes kopírku

Chrysler Imperial byl na detroitském autosalonu představen jako originální koncept. Jen co se objevily první fotografie, všem bylo jasné, že tohle není...

Výběr článků

Načítám