Hlavní obsah

Přes nepořádek v autě nemohl Brit najít ruční brzdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některý řidič udržuje vnitřek svého auta v čistotě, jiný občas vyhází papírky a další na to příliš nedbá. A pak je tu britský majitel Volkswagenu Polo, který má v autě tolik nepořádku, že v něm nemohl vylovit ruční brzdu.

Foto: Profimedia.cz

Nepořádek v autě může mít neblahý vliv i na bezpečnost provozu. (Ilustrační foto)

Článek

Nákupní tašky, kyblíky, staré noviny, krabičky od cigaret, nedopalky, dokonce i koupelnová stolička, kytka v květináči a víko odpadkového koše - to všechno identifikuje letmý pohled do interiéru nebohého Volkswagenu.

Nabízí se otázka, jak mohl tento člověk vůbec řídit. A odpovědí je, že nemohl. Když zaparkoval, chtěl zatáhnout ruční brzdu, ale přes odpadky ji nenašel.

Jeho vůz se samovolně rozjel a zastavil se o jiné auto, načež byla přivolána policie - a díky ní je svět o tuto kuriotitu bohatší. Stalo se to v tomto týdnu v jihoanglickém hrabství Hampshire. Člověka napadá řada otázek. Zejména proč řidič nedržel sešlápnutý brzdový pedál, když hledal páku ruční brzdy. Nehodě by tak totiž zcela jistě zamezil.

Reklama

Výběr článků

Načítám