Hlavní obsah

Prahou se prohnala luxusní auta za sto miliónů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Obdivovatelé aut si v Praze v úterý měli možnost užít spanilou jízdu třiceti sportovních vozů za milióny korun. Projížďka a následná výstava těchto automobilů se uskutečnila v rámci uvedení nového filmu Need for Speed, který míří aktuálně do kin. A bylo se opravdu na co koukat.

Luxus na kolech při projížďce PrahouVideo: Novinky

 
Článek

Organizátoři této velkolepé akce veřejnosti představili ty nejlepší kousky v celkové hodnotě 100 miliónů korun. Ve spanilé jízdě tak nechyběla auta jako například Lamborghini Aventador, Ferrari Berlineta nebo také filmově populární vozidlo Mustang 500.

„My jsme samozřejmě měli domluvený skvělý auta, ale do poslední chvíle člověk neví, kolik se jich sejde. Během těch posledních dvou dnů jsme dostali zprávy, že tohle auto musí do servisu, druhý auto je trošku nemocný. Nakonec to vyšlo skvěle,“ doplnil manažer celé akce Lukáš Vedral.

„Úplně nejdražší auto, co tady máme, je auto, které bylo v čele toho průvodu, a to je Lamborghini Aventador, a to je podle mě za deset, možná i dvanáct miliónů korun,“ dodal.

Po společné jízdě sportovní vozidla zaparkovala v garážích na Smíchově, kde byla k dispozici všem návštěvníkům. Účastníci akce také zavzpomínali na hvězdu filmů Rychle a zběsile Paula Walkera, který tragicky zahynul. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Bezpečnostní kamera zachytila autonehodu Paula Walkera

„Paul Walker se díky sérii Rychle a zběsile stal ikonou a takovým synonymem pro celý tento žánr. Pro rychlý a super auta, pro tuning, vůni motoru a benzínu. Ta jízda Prahou byla sice věnována jinému filmu, ale Paul Walker k tomu prostě neodmyslitelně patří taky,“ vysvětlil manažer akce.

Reklama

Výběr článků

Načítám