Hlavní obsah

Porsche připravilo nový palubní systém, který lze montovat do starších modelů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značka z Zuffenhausenu již připravila moderní infotainment pro modely z osmdesátých a devadesátých let, nyní jsou na řadě vozy z nultých let nového tisíciletí.

Foto: Porsche

Palubní systém Porsche Classic Communication Management Plus pro starší modely Porsche

Článek

Instalace palubních systémů s moderními funkcemi je častou příležitostí ke koupi aftermarketových sad, které však často neladí s materiály a veškerým příslušenstvím vozu. Porsche proto nabízí své vlastní řešení.

Celým názvem Porsche Classic Communication Management Plus je kompatibilní s šestou generací 911, tedy verzí 997 prodávanou během modelových let 2005 až 2008, boxsterem a caymanem generace 987 prodávanými od 2005 až 2008 a cayennem první generace z let 2003 až 2008.

Porsche také poprvé navrhlo zařízení na míru pro různé regiony. Nový systém nahrazuje původní hardware a padne jako ulitý, nevyžaduje žádné úpravy.

Infotainment byl navržen tak, aby splýval s designem tlačítek na středové konzole, a aby vypadal, jako by přišel přímo z továrny. Bezproblémově se integruje do okolí a spolupracuje s originálními reproduktory, zesilovačem a anténou. Kromě toho bude obrazovka navigace nadále fungovat na sdruženém přístroji.

Systém využívá sedmipalcovou úhlopříčku s DAB+ pro digitální rozhlasové stanice v Evropě, zatímco severoamerická verze má podporu pro satelitní rádio SiriusXM. K dispozici jsou 2D i 3D mapy s body zájmu a Porsche dokonce hodlá v budoucnu zavádět aktualizace map. K dispozici je také port USB, připojení Bluetooth a palubní počítač zobrazující relevantní údaje o jízdě.

V závislosti na úrovni výbavy vozidla si majitelé mohou uložit osobní nastavení vozu, ale pouze pro Boxster, Cayman a 911. K dispozici je paměťová funkce pro klimatizaci, světla, stěrače čelního skla a zamykání. V Německu novinka vyjde na 1 520 eur ( 36 412 korun).

Moderní infotainment ve veteránu? Porsche nabízí nové systémy pro staré modely

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám