Hlavní obsah

Porsche na pražské magistrále zastavilo na červenou, odjelo s novými koly

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Povedená virální kampaň se podařila pražské firmě Advantage Cars a audiovizuální produkční společnosti CinQVisuals. Za plného provozu natočili na semaforu nad Václavským náměstím improvizovaný pit stop.

BEZ KOMENTÁŘE: Porsche zastavilo na červenou na magistrále, odjelo s novými kolyVideo: Advantage Cars

 
Článek

Na červené zastavuje Porsche 911 GT3. Ve vteřině k němu přibíhá osm černě oděných mechaniků a během 41 sekund mu vymění všechna kola. Porsche poté v šíleném tempu vyrazí ze semaforu.

Přesně takovou scénku mohli zažít lidé koncem září na pražské magistrále. Netradiční výměnu pneumatik natáčelo 11 kamer.

Samotné realizaci předcházelo několik týdnů příprav, propočtů a plánování příjezdu. Nejsnazší byl výběr místa – jedna z nejfrekventovanějších křižovatek přímo pod Národním muzeem k tomu přímo vybízela, uvádějí autoři minutového virálního videa.

Při zastávkách v boxech během závodů Formule 1 trvá kompletní výměna kol  zhruba 2-3 sekundy. Na perfektně sehrané akci se podílí dvacítka mechaniků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám