Hlavní obsah

Porsche má dárek pro Američany, speciální 911 GTS America

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američtí zákazníci automobilky Porsche se mají na co těšit. Společnost nově představila speciální edici pro model 911 GTS, která navazuje na tradici z roku 1952, kdy do USA a Kanady dorazil speciál „America“ pro roadster 356.

Foto: Porsche

Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet America edition

Článek

Před sedmdesáti lety Severní Ameriku ohromilo Porsche svým modelem 356 Roadster, který do země z Německa transportovalo ve verzi kabriolet s příhodným názvem „America“. Teď se na tradici pokusí navázat novější model – 911 GTS Cabriolet v limitované edici „America Edition“.

Foto: Porsche

Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet America edition

Do USA se Porsche rozhodlo odeslat 100 kusů a dalších 15 zamíří na sever do Kanady. Vůz stejně jako sedmdesát let starý předchůdce dostal modrý lak Azure a bílé ráfky kol s červenými akcenty.

Boky lemuje bílý polep, naopak čelní sklo je zvýrazněno černým rámem. V interiéru pak převládá černá kůže s kontrastním prošíváním v bílé, respektive světle šedé a červené barvě.

Porsche slaví 50. výročí ikonické Carrery RS 2.7

AutoMoto

Novinka do zámoří dorazí na konci letošního roku a očekává se o ni enormní zájem. Porsche jsou oblíbeným vozidlem Američanů i Kanaďanů, doslova kultovní jsou pak ve slunné Kalifornii, kde je pro kabriolety celoroční využití.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám