Hlavní obsah

Po premiéře v Paříži se Kia Cee´d objeví v Praze

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Kia si uvědomuje důležitost středoevropského regionu pro svůj nový model Cee´d. Jeho výroba bude probíhat ve slovenské Žilině, takže jí můžeme považovat téměř za domácí výrobek. Právě "domácím" jí představí na několika výstavách a začíná nyní v Praze na výstavě Autoshow, která začíná právě tento čtvrtek.

Článek

Nový cee´d bude v Praze prezentován jen s krátkým odstupem od své světové premiéry na nedávném autosalonu v Paříži. Poprvé v České republice bude k vidění ve verzi pětidveřový hatchback, v béžové metalíze a s motorem 1,6 CRDi VGT. [celá zpráva]

Model se bude vyrábět od listopadu v nově dokončeném výrobním závodě u slovenské Žiliny [celá zpráva], na český trh přijde již v polovině prosince letošního roku. Vůz se bude dodávat se zážehovými motory 1,4 (81 kW) 1,6 (90 kw) a 2,0 CVVT (105 kW) a turbodiesely 1,6 CRDi VGT (85 kW) a 2,0 CRDi (103 kW).

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám