Hlavní obsah

Peugeot ukázal interiér pro své budoucí modely

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Interiéry nových peugeotů budou více digitální. Tradiční rychloměr a otáčkoměr bude tvořen obrazovkou, další bude sloužit pro obsluhu multimediálního systému. Jako první se nejspíš dočká model 3008.

Foto: Peugeot

Peugeot i-Cockpit (2016)

Článek

Ukázat pouze interiér je při představování novinek neobvyklé, fanoušky automobilů ale možnost prohlédnout si kokpit měsíce před sériovou výrobou jistě potěší.

Peugeot šel cestou ještě větší digitalizace, kterou ve svých interiérech praktikuje od uvedení poslední generace modelu 308 (od roku 2013).

Nově bude v peugeotech přístrojový štít tvořen digitálním displejem, podobně jako u modelů od koncernu Volkswagen. Jenže tam je tato vymoženost vyhrazena jen pro nejluxusnější modely (a třetí superb ji dosud nemá). V případě Peugeotu budete mít digitální „budíky” i v autě za tři sta tisíc.

Foto: Peugeot

Peugeot 308 GT

Stejně jako v modelu 308, 208 a 2008 interiéru dominuje malý volant, který je ovšem proti těm ze současných peugeotů mírně pozměněn. Přístrojový štít za ním má velikost 12,3 palce a je konfigurovatelný co se zobrazovaných informací týče (rychloměr, otáčkoměr, informace z navigace, aktuálně přehrávaná skladba).

Dotyková obrazovka vpravo (ovládání multimediálního systému a klimatizace) je barevná a rovněž není malá - její rozměr činí osm palců. Novinkou je také 3D navigace s informacemi o dopravě v reálném čase (služba Tom Tom Traffic).

Foto: Peugeot

Peugeot i-Cockpit (2016)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám