Hlavní obsah

Nový Volkswagen Golf poprvé na oficiálním nákresu, ukazuje i interiér

Představení nového Volkswagenu Golf je na spadnutí, a aby na to celý svět myslel, zveřejnila automobilka dvě skici - pohledy na příď auta a do interiéru. Zejména uvnitř vidíme ohromnou modernu.

Foto: Volkswagen

Zhruba takhle bude vypadat nový Golf.

Článek

Už víme, že Volkswagen Golf osmé generace bude odhalen 24. října letošního roku, tedy za dva týdny - potvrdila nám to sama automobilka. Stran vzhledu byly zatím na světě jen špionážní fotky do různé míry maskovaných aut. Nyní k nim však přibyla oficiální skica, která na nový Golf nabízí dosud nejlepší pohled.

Zvěsti se nevyplnily, nový Volkswagen Golf přijede i jako kombi

AutoMoto

Skica ukazuje to, co už tak nějak zhruba víme - že nový Golf dostane výrazně odlišná přední světla od toho předchozího. Vidíme také, že by měla zasahovat docela blízko k podběhu, a ti, co mají rádi zajímavé osvětlení auta, můžou doufat ve svítící linku přes celou příď.

Nový Golf si samozřejmě nese z toho dosavadního některé designové prvky, jako například ohromnou tlamu v předním nárazníku a tlustý C-sloupek. Bohužel, skica vozu zvenčí existuje zatím jen jedna, takže si nemůžeme prohlédnout záď.

Foto: Volkswagen

Palubní deska bude nejspíš vypadat velmi moderně.

Uvnitř vidíme jasné zacílení palubní desky na řidiče, ze skici ještě větší než u sedmé generace. Je patrné spojení přístrojového štítu s centrálním displejem; jak to bude ve skutečném autě, jestli budou displeje takto spojeny ještě s ovládacím panelem na levé straně, uvidíme až při představení.

Dá se očekávat i další vylepšení digitálního přístrojového štítu, přestože na skice vidíme dva kruhové ukazatele; digitální budíky Volkswagenu již dnes umí mnohem víc.

Foto: Volkswagen

Tak šel čas s Volkswagenem golf.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám