Hlavní obsah

Nový Mercedes-Benz třídy C kombi se ukázal na první fotografii

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po internetu kolují první fotografie nového mercedesu třídy C v karosářském provedení kombi. Zatím jde o fotografii vydanou bez posvěcení automobilky, o její reálnosti ale není třeba mít sebemenší pochyby.

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz třídy C kombi

Článek

Technika pochopitelně vychází z karosářské verze sedan, stejná patrně bude i nabídka motorizací. Design je do značné míry stejný jako v případě sedanu, liší se pochopitelně provedením zadní části. Podle neoficiálních informací by nový kombík ze střední třídy měl nabídnout 480 litrů prostoru pro zavazadla.

Všechny verze dostanou špičkové zavěšení podvozku (čtyřprvková přední náprava, zadní pětiprvková), které – troufneme si tvrdit od stolu bez praktické zkušenosti – nabídne dobré jízdní vlastnosti s poháněnou zadní nápravou (4Matic bude rovněž k dostání).

Více bude zřejmé patrně ještě tento týden, kdy by se nové kombi mělo odhalit oficiálně. Představení verze sedan najdete v našem dřívějším článku. [celá zpráva]

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz třídy C (2014)

Reklama

Výběr článků

Načítám