Hlavní obsah

Nové Bentley stojí jen pár tisíc korun, má ale jen tři kola

Novinky, Daniel Havlina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mít Bentley je v automobilovém světě sen mnoha lidí. Zhmotnit si ho teď může prakticky každý. Britská automobilka totiž představila svůj nejnovější model Bentley Trike, který má cenovku stanovenou na hranici o něco málo větší než 16 tisíc korun. Nejde však o automobil, nýbrž dětskou tříkolku.

Foto: Bentley

Bentley Trike

Článek

Doposud si dopravní prostředek od Bentley mohl koupit jen člověk, který měl finance alespoň na základní model SUV Bentayga s naftovou osmiválcovou verzí, jenž byl s cenou 4 533 000 korun „nejlevnější“ položkou v portfoliu. Teď už je ale všechno jinak.

Netradiční svolávací akce. Bentley hledá jediné auto

AutoMoto

Automobilka představila model Trike, o kterém hovoří jako o vozidle, jež v sobě kombinuje eleganci s funkčností s pomocí vysoce adaptabilního designu. Nejedná se ovšem o automobil, ale dětskou tříkolku, která stojí 550 liber, tedy v přepočtu 16 852 korun. Majitelé si ale mohou zvolit i lak ze skutečného portfolia Bentley.

Foto: Bentley

Bentley Trike

Vozítko je určeno pro děti od 12 měsíců věku. Ty mohou jezdit buď samotné, nebo je mohou vozit rodiče pomocí připojitelné rukojeti. Pro nejmenší má tříkolka pouze stupačky, když ale dítě odroste, lze k tříkolce přidělat i pedály. Vozítko jde transformovat do šesti různých forem a Bentley o něm tvrdí, že se jedná o nejsofistikovanější zboží na trhu.

Santovo Bentley. Speciální Flying Spur má na přídi sošku soba

AutoMoto

Automobilka se mimo jiné chlubí tím, že model Trike má hned 12 různých bezpečnostních prvků. Příkladem budiž pětibodový pás nebo protiskluzové pedály.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám