Hlavní obsah

Nová značka motocyklů v Česku - Megelli

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je dobré, že se na českém trhu rozrůstá počet značek motocyklů. Konkurenci zde především nastartovaly čínské výrobky. Nyní se však objevuje nová značka Megelli, která pochází z Anglie.

Foto: Megelli, Novinky

Megelli 125 r Sport

Článek

Značka Megelli není v ČR vůbec známá. Je jen několik výjimek, kterým toto jméno něco řekne. V Anglii se však o značce, která funguje teprve dva roky, ví více - především díky tomu, že se jedná o designérsky zajímavé motocykly za dobrou cenu.

V nejbližších měsících půjde v ČR do prodeje hned trojice motocyklů. Již v dubnu se na český trh dostane model 125 m Motard. Motocykl je určený primárně do města, ale i na občasnou vyjížďku mimo asfaltovou cestu. Pohonnou jednotkou je je jednoválec o objemu 125 ccm SOHC o výkonu 11 koní při 8500 ot./min. Maximální točivý moment je 9 N.m. O řazení se stará pětistupňová manuální převodovka.

Megelli 125 m Motardfoto: Novinky/Megelli

Motocykl Megelli 125 m Motard, jehož čistá hmotnost činí 110 kilogramů, bude k dostání ve třech barevných variantách - v červené, žluté a šedočerné. Předpokládaná prodejní cena tohoto modelu by měla činit 74 999 Kč včetně DPH.

Naháč i sporťák

Od května letošního roku se k nám dostane další model 125 s. Tento naháč má stejný výkon jako model 125 r, liší se však designem, který napovídá, že je motocykl určen primárně na silniční komunikace.

Megelli 125 s nakedfoto: Novinky/Megelli

Největší zájem se však očekává u sportovního kousku Megelli 125 r. Tento celokapotovaný motocykl se stejným motorem dorazí do obchodů v červnu tohoto roku.

Zajímavostí všech tří motocyklů Megelli bude dostupnost oficiální kitovací sady, která zvýší objem motoru ze 125 na 150 nebo 180 ccm. Výkon se zvedne zhruba o 20 procent a bez zajímavosti jistě není fakt, že při koupi a instalaci této oficiální sady neztratí zákazník na svůj motocykl záruku.

Megelli 125 r Sportfoto: Novinky/Megelli

V České republice se o prodej a servis bude starat dealerská síť Yuki.

Anketa

Koupili byste si motocykl Megelli?
Ano
53,1 %
Ne
46,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3830 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám