Hlavní obsah

Nová Kia Magentis se představí začátkem dubna

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová generace sedanu Kia Magentis se představí v New Yorku. Kia Motors ho zde v rámci mezinárodní Auto Show ukáže ve světové premiéře v pátek 2. dubna.

Článek

Kia zatím ukázala pouze nákresy vozu a nikoliv reálné fotografie a sdělila několik obecných informací. Jisté je nicméně to, že nový Magentis je delší, nižší a širší než jeho předchůdce a disponuje také větším rozvorem náprav.

V USA a trzích mimo Evropu se začne nový Magentis prodávat na podzim tohoto roku. Do evropských prodejen se dostane až na jaře 2011.

Kia Magentis se vyrábí v Koreji v montážním závodu Hwasung. Ceny současné generace, jenž v minulém roce prodělala facelift, začínají na částce 499 980 korun (vznětový dvoulitr), turbodiesel přijde nejméně na 539 980 a benzínový šestiválec stojí od 659 980 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Nová Kia Sportage se ukáže v Ženevě

Nová Kia Sportage se představí ve světové premiéře na ženevském autosalonu. Už na první pohled zaujme dravý vzhled s výraznou přední maskou. V nabídce bude...

Výběr článků

Načítám