Hlavní obsah

Nejdůležitější novinky na pražském e-Salonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veletrh e-Salon zaměřený na elektromobily a další vozy s alternativním pohonem je od čtvrtka do neděle až překvapivě bohatý na zásadní novinky i zajímavé koncepty.

Foto: Novinky

e-Salon

Článek

Evropské autosalony sice dlouhodobě skomírají a na české výstavní scéně se toho také příliš neodehrává, e-Salon v pražských Letňanech ale jako kdyby pro letošní ročník nabral na významu.

Někteří importéři své vozy prezentují na stáncích až evropského formátu, vyzdvihnout lze v tomto zejména stánky Porsche Česká republika se značkami Volkswagen a Cupra či Hyundai, Kiu, Renault, Stellantis a samozřejmě domácí Škodu.

Škoda představila nový superb

AutoMoto

Pátý ročník zaplnil šest hal letňanského výstaviště expozicemi 109 vystavovatelů a stovkami modelů na hrubé výstavní ploše 20 800 čtverečních metrů. Pestrou účast elektromobilů, hybridních a dalších vozidel a dopravních prostředků doplňuje také dobíjecí technologie a exponáty spojené s elektromobilitou a její infrastrukturou.

V přiložené galerii zhlédněte významné novinky, které se často v Praze vyskytly úplně poprvé. Akce končí 12. listopadu.

Reklama

Související témata:
e-SALON

Výběr článků

Načítám