Hlavní obsah

Nejbizarnější auta a záběry z letošních veřejných jízd na Nordschleife

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární Nordschleife, severní smyčku německého Nürburgringu, ročně navštíví tisíce aut a jezdců. Někteří jsou profesionálové, jiní amatéři. A každý sem může přivést vůz, který chce, o čemž vypovídá video ohlížející se za uplynulou sezonou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Rok 2021 se neúprosně blíží ke svému konci a s tím vždy přicházejí různé kompilace videí, které se za uplynulým obdobím ohlížejí. Podobné video se teď mimo jiné objevilo na kanále Statesidesupercars na Youtubu.

Porsche 911 Safari cvičí na Nürburgringu

AutoMoto

Na více než jedenáctiminutovém videu se objevují různá auta, která se letos proháněla po legendárním okruhu, kam ročně míří tisíce řidičů z celé Evropy. A i díky tomu je video plné velice podivných kousků a také různých výstřelků řidičů.

V kompilaci se po okruhu prohánějí podivné tříkolky, motorky, dodávky nebo rodinné kombíky se střechami plnými lyží. Na ring se zkrátka může vypravit kdokoli s čímkoli, když má dost peněz na zaplacení poplatku.

Český tým vyhrál 24hodinový závod elektromobilů na Nürburgringu, ujel 136 kol

AutoMoto

Nechybí ani pasáž, na které se objevuje zelený mercedes, z jehož okénka někdo na kameru ukazuje pozadí. Mimo to lze na záběrech spatřit i auta plná lidí, kteří si okruh vyloženě užívají. Na Nürburgringu je zkrátka vždy co vidět a zažít...

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám