Hlavní obsah

Majitel smartu zaparkoval svůj vůz v kuchyni, chce ho uchránit před hurikánem

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se podíváte, jak hurikán Dorian pustoší Bahamy, řekli byste, že obyvatelé Floridy musí mít obavy především o své životy. Jenže když máte rádi i svůj smart, vymyslíte pro něj schovku kdekoli, třeba i v kuchyni.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Smart měří pouhých 2,6 metru a patří tak k nejmenším autům na trhu.

Článek

Třebaže první generace byla podstatně menší, i další dvě vydání smartu odkrývají jindy nedostupné příležitosti k parkování. Mnohdy třeba i kolmo k chodníku. Díky kompaktním rozměrům však můžete být kreativní i v nouzi.

Jako jistý muž z Floridy, jehož manželka na Facebook umístila fotky z jejich kuchyně. Smart se tam krásně vejde, dokonce dostal i koberec.

Bahamský premiér Hubert Minnis, v jehož zemi už je v této souvislosti hlášeno několik obětí, označil hurikán zuřící od víkendu za historickou tragédii. Velké škody se očekávají také na Floridě.

Dorian by měl od středečního večera postupovat k Georgii, Jižní Karolíně a dál na sever. Následně by se měl stočit zpět nad Atlantický oceán.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám