Hlavní obsah

Limitovaná edice Audi RS e-tron GT oslavuje závod na ledě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Audi RS e-tron GT Ice Race Edition vznikne v 99 kusech jako připomínka závodu na ledě konaného v Rakousku i ukázka možností personalizačního programu Audi Exclusive.

Foto: Audi

Audi RS e-tron GT Ice Race Edition

Článek

Vypadá trochu jako prototyp v maskovací fólii, který by automobilka Audi odhalila těsně před prezentací hotového auta. Ve skutečnosti však má patrně vypadat jako kostka ledu. Řeč je o Audi RS e-tron GT Ice Race Edition.

Foto: Audi

Audi RS e-tron GT Ice Race Edition

Specialitka, která vznikne v 99 kusech pouze pro evropské trhy, je připomínkou závodu na ledě, který se koná v rakouském Zell am See. Vypadá téměř totožně jako koncept této specialitky, který se odhalil v květnu.

Základem vnějšího designu je stříbrná barva Florett, která je pokryta fólií s „cílenou průhledností“ ve snaze imitovat třpyt sněhových vloček a zamrzlých jezer. Fialová barva, které je nejvíc na přídi, má zase připomínat lyžařské brýle.

Foto: Audi

Audi RS e-tron GT Ice Race Edition

V interiéru vůz nabídne bíle čalouněné sedačky s fialovým prošíváním, zbytek interiéru vyvedený v černé a stříbrný proužek na vrchu věnce volantu, potaženého alcantarou. Speciální design našel cestu i do infotainmentu v podobě změněného obrázku v pozadí.

Po stránce techniky se nezměnilo nic, pracují tu tedy dva elektromotory o kombinovaném výkonu 646 koní. Čerpají energii z 93,4kWh baterie, kterou je možné nabíjet výkonem až 270 kW.

Test trojice otevřených audi: Rozlučka se svobodou

Testy

Reklama

Související témata:
Audi RS e-tron GT

Výběr článků

Načítám