Hlavní obsah

Lahodný zvuk pro fanoušky Formule 1

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Firma spojená především s pneumatikami má na svědomí takovou zajímavou věc, která s auty tak moc nesouvisí. Jsou to sice pneumatiky, ale jen naoko. Novinka v nabídce je totiž bluetooth reproduktor ve tvaru kola Formule 1.

Foto: Pirelli

Pneumatiky Pirelli jako reproduktor

Článek

Samozřejmě že když je autorem samotné Pirelli, tak pneumatika je opravdu podařenou zmenšenou kopií. V průměru má 33 cm a hloubka je 20 cm. Je to skutečná pneumatikářská guma a odpovídá i vzorek na ní, pokud si zákazník vybere tu do mokra. Reproduktor má 100mm středový reproduktor a 25mm tweeter. Samozřejmě že cena není vůbec nízká. Za tuhle specialitu zaplatí zájemce 2400 eur, což je asi 62 000 Kč.

Foto: Pirelli

Pneumatiky Pirelli jako reproduktor

Ovšem firma, která tohle prodává, má ve svém portfoliu i větší a dražší kousky. Třeba ohromný soundsystem, který využívá designu Lamborghini, a to včetně částí jeho výfukového potrubí. Ani výkonově na tom není špatně. Pro příklad – subwoofer má 15 palců, což je kolo ze Škody Fabia. Ovšem velikosti, designu a komponentům 53kilového systému odpovídá i cena: 19 900 eur (510 400 Kč).

Foto: Ixoost

Audiosouprava Lamborghini Esavox

V nabídce ale mají třeba i vytvoření speciální dokovací stanice s reproduktory z doneseného sběrného výfukového potrubí. Třeba nějakého oblíbeného osmiválce, aby ty trubky vypadaly opravdu dobře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám