Hlavní obsah

Kvůli nenávistnému komentáři o Meghan může Clarkson na Amazonu skončit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Služba Amazon Prime Video se údajně loučí s pořady Jeremyho Clarksona. Uvádí to server Variety s odvoláním na nejmenované zdroje uvnitř společnosti. Důvodem má být prosincový Clarksonův kontroverzní komentář na adresu Meghan Markleové, za který se již veřejně omluvil.

Foto: Profimedia.cz

Jeremy Clarkson

Článek

V exkluzivní zprávě Variety uvádí, že Amazon Prime Video již nebude spolupracovat s Clarksonem po epizodách pořadů The Grand Tour a Clarkson's Farm, které již byly smluveny.

Očekává se tak, že automobilová show skončí koncem roku 2024 po čtyřech dalších speciálních epizodách, zatímco druhý pořad z prostředí farmy má skončit se třetí sezonou, která vyjde také v roce 2024.

Tisková konference naplánovaná na pondělí 16. ledna, která měla propagovat druhou sezonu pořadu Clarkson's Farm, byla zrušena. Amazon odmítl poskytnout komentář, ačkoli Clarkson později odhalil, že poskytovatele streamovacích služeb rozpálily jeho výroky.

Jeremy Clarkson řídil závodní Škodu 1100 OHC. Nadchla ho

AutoMoto

Moderátor v komentáři pro The Sun 16. prosince Meghan kritizoval kvůli nedávno zveřejněné dokumentární sérii streamovací platformy Netflix. Napsal, že se mu Meghan hnusí „na buněčné úrovni“, srovnatelně jako sériová vražedkyně Rose Westová.

Také poznamenal, že „sní o dni, kdy se (Meghan) bude muset promenádovat nahá ulicemi každého města v Británii, zatímco davy budou skandovat ‚hanba!‘ a házet na ni kusy exkrementů“.

Princ Harry komentoval Clarksonovu poznámku slovy, že to bylo vůči jeho ženě strašné, zraňující a kruté.

Clarkson vydal veřejnou omluvu na Instagramu, ve které se snažil uvést věci na pravou míru. „Obvykle si před odesláním přečtu, co jsem napsal o někom jiném, ale byl jsem toho osudného dne sám doma a spěchal jsem. Takže když jsem skončil, zmáčkl jsem odeslat. A pak, když se druhý den objevil sloupek, ​​nášlapná mina explodovala.“

„Byl jsem znechucený a všichni ostatní také. Můj telefon se zbláznil. Blízcí přátelé zuřili. Dokonce i moje vlastní dcera mě odsoudila na Instagramu,“ uvedl Clarkson.

Clarkson také v příspěvku na sociálních sítích odhalil, že poslal omluvu princi Harrymu a jeho manželce Meghan prostřednictvím e-mailu.

Moderátor není v kontroverzích nováčkem. BBC přerušila vztahy s triem Top Gearu poté, co Clarkson v roce 2015 udeřil jednoho z producentů pořadu.

William mě fyzicky napadl, tvrdí ve své knize princ Harry

Koktejl

Harryho a Meghan mají sousedé v Kalifornii plné zuby

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám