Hlavní obsah

Kia Carens v nové podobě

Novinky, Jan Čech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kia představila na začátku dubna dvě kresby inovovaného modelu Kia Carens. Nyní uvolnila i první dvě fotografie. Vůz bude mít ve svém interiéru dlouhém 4,54 m místo až pro sedm cestujících.

Článek

Velkoprostorový vůz Kia Carens má už své nejlepší roky za sebou. V rostoucí konkurenci už nemůže naprosto konkurovat, čehož jsou si představitelé korejské automobilky vědomi. Proto na konci května ve Španělsku představí novou generaci tohoto MPV.

Zatím jen ve skicách si můžeme prohlédnout automobil, jehož rodný list pochází kompletně z Evropy. Kia totiž díky velké expanzi potřebovala mít zázemí i na starém kontinentu, což přineslo velkou evropskou centrálu do Německa a později byla postavena také designérská a konstrukční kancelář. Zde tedy můžeme hledat důvod k posunu ke vkusu, více vlastním i našim zákazníkům.

Nový model Carens bude konkurovat vozům jako je Renault Mégane Scénic či Opel Zafira. Právě s druhým jmenovaným by měl mít více společného. Třetí řada sedadel by se totiž měla sklápět do podlahy, jako u německého konkurenta. Všechny technické specifikace a ceny budou známy až s počátkem autosalonu Automovil de Madrid.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám