Hlavní obsah

Jak natočit GT-R Nismo v plném tempu? Nissan upravil druhé GT-R

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nissan pro natáčení spotů k uvedení GT-R Nismo modelového roku 2020 použil starší GT-R. Díky tomu vznikl ultimativní kamerový vůz, díky kterému ten natáčený nemusí příliš zpomalovat.

Foto: Nissan

Nissan upravil GT-R pro natáčení.

Článek

Kamerové vozy nejsou ničím zvláštním. Mají matně černý lak, aby se v záběrech neodrážely a nesou na sobě velké množství drahé techniky. Pro tuto službu si filmaři často volí velká SUV.

Ovšem pokud natáčíte tak agilní vůz, jakým je Nissan GT-R Nismo na okruhu, macaté SUV by se pořádně zapotilo, aby jízdní záběry vypadaly alespoň trošku akčně.

Vznikají potom videa, kde vůz střídavě zpomaluje a dohání jedoucí auto obsypané kamerami. To nebude případ chystaného spotu Nissanu.

K natáčení totiž automobilka vybavila další model GT-R, který má se zmíněnými běžnými vozy pro tuto službu společnou tak leda onu matně černou. Vůz je vybaven speciální konstrukcí upevněnou k pevným bodům samonosné karoserie a podvozku GT-R.

Nissan chystá tři nová SUV, vyzve elektrický Mustang i novou Škodu

AutoMoto

Dvě ramena umožňují stabilizované záběry kamer z několika směrů. Výhodou je krom vrozené stability GT-R s pohonem všech kol i čtveřice míst uvnitř.

Interiér tak pojme řidiče, operátora ramena, asistenta zaostření i režiséra při jednom. Sice na těsno, ale pojme.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám