Hlavní obsah

Infiniti poupravilo americkou verzi modelu FX

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Infiniti, luxusní odnož Nissanu, zveřejnila změny modelu FX pro modelový rok 2012. Mezi hlavní změny patří nová přední maska, nová dvacetipalcová kola a několik drobných změn v interiéru. Změny se zatím netýkají verze prodávané v Evropě.

Článek

Všechny změny nového, v Japonsku vyráběného Infiniti FX jsou pouze drobné – na exteriéru lze vidět výraznější přední masku chladiče s větším logem. Dále přibylo chromování kolem mlhovek, nový je i design dvacetipalcových litých kol (standardem jsou „osmnáctky“, ale můžete mít i 21palcová kola). V nabídce je osm metalických laků.

Uvnitř je nové podsvícení přístrojů – bílé. Standardem je vyhřívání předních sedaček. V nabídce jsou stále dva motory: 3,5 litrový šestiválec (307 k) a pětilitrový osmiválec (395 k). Samočinná převodovka je sedmistupňová a u faceliftovaného modelu prošla drobnými úpravami.

Změny se zatím netýkají evropské verze Infitniti FX. Na starém kontinentu se zatím prodává provedení modelového roku 2011, kdy se na trh dostane výše popisovaný modelový rok 2012, zatím automobilka nesdělila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám