Hlavní obsah

Hyundai v Ženevě: Sonata a Matrix po vyhlazení vrásek

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes už druhá korejská automobilka představující své modely pro ženevský autosalon je Hyundai. Její modely Sonata a Matrix prošly omlazující kůrou, a tak se nebudou muset stydět před supermoderním konceptem MPV HED-5.

Článek

Jak to bude vypadat s Hyundaiem Matrix zatím nevíme. Oficiální tisková zpráva hovoří, že „v Ženevě bude mít světovou premiéru modernizovaná verze kompaktního modelu Hyundai Matrix. Změny exteriéru doplní nová škála barev karosérie, zatímco interiér byl přizpůsoben linii současných modelů Hyundai.“ To moc neřekne, ale alespoň víme, že s tímto historizujícím modelem se alespoň něco děje.

Také model Sonata vyhladí své vrásky a do Švýcarska přijede s trochu změněnou karoserií. Změn nebude mnoho a jsou skutečně jen kosmetické. Ale šesté generaci jistě prospějí.

Pak se na stánku objeví jedna studie MPV. Zatím vám můžeme nabídnout jen nákresy. Hyundai je i v tomto případě tajnosnubný a moc toho o voze neřekl. Víme jen, že šestimístné MPV má být velmi ekologické, a to nejen pohonnou jednotkou.

:. Hyundai HED-5

Výběr revolučních materiálů a konstrukčních technologií vznikal v spolupráci s partnery jako Recaro, Bayer a LG. Škoda jen, že Hyundai nechává své koncepty HED ležet ladem a nerozvíjí jejich potenciál i v sériových vozech.

:. Hyundai HED-5

Anketa

Který z nabízených modelů značky Hyundai je nejlepší?
Atos Prime
1,3 %
Getz
4,3 %
Accent
2,8 %
i30
26,8 %
Sonata
9,1 %
Grandeur
2,8 %
Coupe
4,1 %
Matrix
12 %
Tucson
3,1 %
SantaFe
32,7 %
H-1
1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 783 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám