Hlavní obsah

Další program Fordu

Novinky, Jaroslav Šimek, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po úspěchu programu Fiesta Family přichází Ford Motor Company, s. r. o., s další limitovanou nabídkou programu Family. Ta se tentokrát vztahuje na městský model Fusion. Ten je až do konce října jako Ford Fusion Family k mání už za 349 990 Kč.

Foto: Jaroslav Blažek

Letecký den v Trutnově

Článek

Model Fusion je určen hlavně pro rodiny, jež nejvíce najezdí v městském či velkoměstském provozu. Po svém uvedení na český trh začátkem letoška se uplatnil více než dobře - za prvních devět měsíců se v ČR prodalo přes 330 fusionů. Limitovaná akce Fusion Family si klade za cíl oslovit i ty rodiny či páry, které s nákupem tohoto pozoruhodného vozu dosud váhaly.

Ford Fusion vlastně vytváří novou třídu "velkoměstských" vozů. Půjčuje si přitom důležité atributy hned ze tří segmentů. Je poměrně vysoký, podobně jako vozy SUV - a to jeho posádce dává nejen spoustu místa nad hlavou, ale také příjemný pocit ze vzdušného interiéru. Je velmi robustní a postavený na velkých kolech, takže se v něm jeho posádka cítí bezpečně jako v terénním voze. A k tomu je i kompaktní, a proto se s ním manévruje a parkuje stejně snadno jako s malým městským automobilem.

V rámci programu Family je dnes Ford Fusion s motorem Duratec 1,4/80 k ve výbavě Ambiente k mání už za 349 990 Kč. Stejná výbava se známým motorem Duratorq 1,4 TDCi o výkonu 68 k (turbodiesel se vstřikováním typu common-rail) je v nabídce za 399 990 Kč. Fusion Family ve výbavě Trend s živým benzínovým agregátem Duratec 1,6/100 k dnes stojí jen 419 990 Kč a ve stejné výbavě s motorem Duratorq TDCi 1,4/ 68 k ho pořídíte již za 429 990 Kč. Akce Ford Fusion Family je pochopitelně limitovaná a vztahuje se pouze na vozy, které budou zákazníkovi předány do 31. 10. 2003.

Související témata:

Výběr článků

Načítám