Hlavní obsah

Co se zbytečným starým autem? Nizozemský mechanik z jednoho stvořil vtipnou hračku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se starým autem, se kterým už nechcete normálně jezdit, ale nemá ani ekonomický smysl ho prodávat, můžete udělat řadu věcí. Lze jej nechat ekologicky zlikvidovat, prodat na náhradní díly nebo z něj postavit slepicím kurník. Anebo ho můžete předělat na kutálející se hračku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nizozemský mechanik sestrojil Volkswagen, který se umí kutáletVideo: Caters News/Master Milo , AP

 
Článek

Emile Luijben, kterého najdete na YouTube pod jménem Master Milo, proslul svými neotřelými stavbami ze starých aut. Většinou slouží jen k tomu, aby si člověk užil trochu neotřelé zábavy; psali jsme o tom, jak jezdil jako pan Bean, nebo jak řídil auto z hamaky.

Ani tentokrát nevychází ze své rutiny - stvořil vůz, který můžete bez problému převalit vzhůru nohama, a on se vrátí sám na kola. K velmi výrazně zkrácenému Volkswagenu Golf druhé generace přivařil kulatý rám, který autu slouží jako „houpačka”.

Video ukazuje, že se svým kolegou mají s takto upraveným Golfem spoustu zábavy. Samozřejmě, nainstalovali i lepší sedačku a bezpečnostní pás, který je udrží nehybnými, ať je vůz jakkoliv nakloněn. A můžeme přemýšlet i o tom, jak rychle tohle autíčko omrzí, když je dobré jen k jediné věci, ale pro zábavu aspoň na chvilku stačí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám