Hlavní obsah

Citroën představuje C3 Aircross v edici inspirované surfaři

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kompaktní crossover od Citroënu dostal edici Rip Curl. Spolupráce automobilky s módní značkou trvá už několik let a vždy přinese podobné úpravy. I C3 Aircross má speciální doplňky zvenčí i uvnitř.

Foto: Citroën

Citroën C3 Aircross Rip Curl

Článek

Citroen v rámci edic od australské módní značky cílí především na design, byť z výbavy do terénu nabídne to nejvíc, co u svých crossoverů může. V případě C3 Aircross jde o asistent pro sjezd z kopců a systém Grip control, tedy nastavení reakcí kontroly trakce.

Po stránce designu je na výběr z bílého, černého a dvou šedých laků v kombinaci s černou střechou a šestnáctipalcovými disky kol. Kontrast tvoří žluté doplňky karoserie.

Renovace Citroënu se protáhla na 35 let. Poprvé vyjel v plné parádě k výročí konce války

AutoMoto

Stejně jako uvnitř, kde žluté prvky najdete na sedadlech. Standardní výbavu zahrnuje například i infotainment se sedmipalcovým displejem a podporou Android Auto či Apple Carplay.

Tato edice tradičně u ostatních modelů včetně C4 Cactus zdobila i české showroomy, lokální představení ale teprve proběhne. Stejně jako zveřejnění ceníku a dostupných motorizací. Prim ale zcela jistě bude hrát přeplňovaná dvanáctistovka.

Reklama

Související články

Na módní vlně. Test Citroënu C3 Aircross

Kompaktní MPV ve velkém nahrazují přifouklé hatchbacky s vyšší světlou výškou. To je i případ Citroënu C3 Aircross, jenž lze zahrnout mezi malé crossovery či...

Výběr článků

Načítám