Hlavní obsah

Číňan jako zázrakem přežil děsivou nehodu, můžeme si z ní vzít ponaučení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čínský řidič se ocitl mezi dvěma kamiony zrovna v moment, kdy se jeden otřel o bok druhého. Jako zázrakem přežil a svým konáním učí zbytek světa, že při vstupování do vozovky je třeba dbát extrémní opatrnosti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Číňan seskočil z kamionu do cesty druhému, jako zázrakem přežilVideo: Reuters

 
Článek

Čínský řidič kamionu jménem Čao podle videa, poskytnutého agentuře Reuters místními médii, zastavil na kraji víceproudé silnice kvůli nehodě. Z videa je vidět, že pootevřel dveře ve snaze vystoupit, ovšem co se dělo ve vystřižené části, není známo.

Poté ale Čaa vidíme seskakovat z prostoru mezi tahačem a návěsem na vozovku, kde zůstane stát. Udělal to jen pár vteřin předtím, než jiný kamion do jeho stojícího kamionu naboural – zboku se o něj otřel.

Záběry z kabiny ukazují, jak čínskému řidiči náklaďáku zachránily život bezpečnostní pásy

AutoMoto

Je to těžko uvěřitelné, ale Čao přežil. Nikoliv bez zranění, utrpěl mimo jiné zlomeninu ruky a zápěstí, ale přežil. Nyní se léčí v místní nemocnici.

Proč do stojícího vozu druhý kamion naboural, není známo, můžeme jen spekulovat o nepozornosti jeho řidiče. Případ ale může poskytnout důležité ponaučení – před vystoupením z auta či seskočením např. z korby do jízdního pruhu je třeba se obzvlášť pečlivě přesvědčit, zda se neblíží jiné auto, kterému bychom mohli vstoupit do cesty. A když už vystoupíme, je třeba se co nejrychleji klidit z jízdního pruhu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám