Hlavní obsah

Cadillac ukázal nové elektrické SUV Vistiq

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetím elektrickým SUV Cadillacu, které značka letos odhalila, je model Vistiq. Do příchodu na trh však zbývá nejméně rok a půl.

Foto: Cadillac

Cadillac Vistiq

Článek

Ještě neskončil rok 2023 a Cadillac už zvládl odhalit auto modelového roku 2026. Nejde o upoutávku, které běžně předcházejí hotová auta o měsíce i roky - novinku jménem Vistiq si můžeme prohlédnout v produkční verzi.

Ovšem to je taky všechno, co o ní víme. Automobilka neprozradila žádné detaily o technice ani rozměrech vozu, jen to, že barva, v níž je prototyp oděn, se jmenuje „opulentní modrá“.

Foto: Cadillac

Cadillac Vistiq zezadu láká na zajímavý světelný podpis.

Je to třetí elektrický cadillac, který firma v letošním roce ukázala, po modelech Escalade IQ a Optiq. Protože optiq má být vstupní branou do světa elektrických SUV značky Cadillac, můžeme odhadovat, že vistiq bude stát mezi ním a escaladem.

Další detaily o vistiqu se máme dozvědět v příštím roce. Podle modelového roku 2026 se však můžeme domnívat, že přijde na trh jako poslední z tohoto tria; optiq i Escalade IQ jsou plánovány pro modelový rok 2025, což znamená příchod na trh nejdříve v polovině roku 2024.

Cadillac ukázal model Optiq, svůj nejmenší elektromobil

AutoMoto

Z Cadillacu Escalade je obří elektromobil. Jen baterie váží jako octavia

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám