Hlavní obsah

Bentley má své lyže, vznikne jen 200 párů

Britská luxusní automobilka Bentley předvedla svou edici lyžařského vybavení včetně lyží, hůlek a helmy.

Lyže od BentleyVideo: Bentley

 
Článek

Automobilka z Crewe evidentně není známá výrobou lyží, a tak pro zimní sezonu uzavřela partnerství se značkou Bomber Ski. Lyže jsou známé jako ICE Edition a jsou k dispozici v bílé i šedé konfiguraci.

Bez ohledu na barvu mají všechny lyže šest postříbřených 3D diamantových emblémů vyrobených z mosazi a leštěného niklu, aby skutečně vynikly. Bentley říká, že tyto emblémy připomínají diamantové motivy na některých kožených čalouněních značky.

Test Bentley Bentayga po faceliftu: Co dokáže modernizace

Testy

Lyže ale nechtějí zaujmout jen logem slavné automobilky. Vytvoření sendvičové konstrukce s celodřevěným jádrem trvá přibližně 32 hodin u každého páru lyží. Lyže jsou prý vhodné do všech terénů od ledu až po upravené sjezdovky a prašan. Vyrobeno bude pouze 200 párů.

Kromě lyží Bentley a Bomber Ski navrhly lyžařské hůlky, které připomínají dědictví klasických řadicích pák Bentley. Tyto hole jsou vyrobeny z lehkých uhlíkových vláken a hliníku, zatímco rukojeti jsou zakončeny měkkou kůží.

K dispozici je také lehká přilba značky Bentley. Je vyrobena z lehkého kevlaru vloženého mezi dvě vrstvy, má uvnitř polystyren a dodává se s integrovaným a odnímatelným fotochromatickým zorníkem.

Bentley nezveřejnilo cenu lyžařského vybavení, je však pravděpodobné, že 200 párů si rozeberou klienti automobilky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám