Hlavní obsah

Auto na čínské dálnici spadlo do díry, natočila palubní kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidič v Číně neviděl včas zřícenou část mostu a i s vozem spadl do propadliny, za níž stojí prudké deště tajfunu Doksuri. Nikdo nebyl zraněn, jeho vůz ale nebyl první, který v díře skončil.

Článek

Tajfun Doksuri, který stojí za prudkými dešti na Filipínách, Tchaj-wanu a v Číně, připravil řidiči bílého SUV u města Charbin nepěkný zážitek. Kvůli dešťům se tam sesula část silničního mostu, a vytvořila tak ve vozovce propadlinu, uvádí web novin Daily Mail.

Jak ukazuje video z palubní kamery jiného vozu, jehož řidič stihl tak tak dobrzdit, řidič onoho bílého vozu patrně ale propadlinu přehlédl a spadl do ní. Později video ukazuje, jak kolemjedoucí pomáhají z propadliny několika lidem, nejspíš posádce SUV.

Jako zázrakem podle dostupných informací nebyl nikdo zraněn. Bílý vůz ovšem očividně nebyl první, který do díry spadl - koncem videa v ní můžeme vidět ještě jeden, tmavý vůz.

Tajfun Doksuri stojí podle agentury Reuters rovněž za nehodou trajektu na Filipínách, při níž zemřelo 26 lidí, na Tchaj-wanu spadl v některých oblastech až metr srážek. V čínské provincii Chej-lung-ťiang, jíž je Charbin hlavním městem, muselo být evakuováno na 53 tisíc lidí, protože hladiny některých přehrad a řek přesáhly bezpečnou mez, uvádí Associated Press.

Tajfun Doksuri na Tchaj-wanu zavřel obchody a zamířil nad Čínu

Svět

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám