Hlavní obsah

Audi Allroad quattro konečně na českém trhu

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvýšená verze Audi A6 Avant s názvem Allroad quattro byla v minulé generaci pravým prodejním trhákem. Nová generace právě přichází do prodejen a má ambice pokračovat v úspěšných prodejích. K tomu má pomoct i verze s odpočtem DPH, která je k dispozici již dnes.

Článek

 I přes vysokou cenu se jej prodalo oficiálně 512 kusů v osobní verzi, ale verze N1 a dovoz ojetin jej katapultovali na čelo prodejů vozů 4x4. Nyní však přichází nová generace a má ambice se stát ještě úspěšnější.

Velkým tahounem je vzhled, který vychází z klasického kombíku A6, ale pořádně "posílil". Mohutné prahy a nástavce nárazníků pomáhají udržet karoserii v pořádku i při průjezdu terénem. Tam se může vydat díky osvědčenému pohonu všech kol quattro s elektronickou kontrolou přenosu výkonu. [celá zpráva]

Základní verze Audi A6 allroad quattro se vznětovým motorem 2.7 TDI o výkonu 132 kW a s automatickou převodovkou tiptronic se prodává za 1 511 200 Kč (včetně DPH). Verze s motorem 3.0 TDI, výkonem 171 kW s tiptronicem přijde na 1 587 600 Kč. Nejvýkonnější model se zážehovým motorem 4.2 FSI o výkonu 257 kW je dodáván za 2 128 200 Kč a cena modelu s motorem 3.2 FSI a výkonem 188 kW začíná na 1 575 700 Kč. V nabídce je však i možnost zakoupení verze N1, tedy modelu s možností odpočtu DPH. U nejdražšího modelu pak činí úspora až 320 000 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám