Hlavní obsah

Američanka špatně odbočila, policisté našli v jejím kradeném autě překvapení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dělat chyby v podezřelém autě se nevyplácí. Své o tom ví řidička z Michiganu, která po špatném odbočení musela projet celní kontrolou.

Foto: Profimedia.cz

Celní kontrola na příjezdu do USA (Ilustrační foto)

Článek

Každý z nás někdy v životě špatně odbočil při řízení. A možná to znamenalo i nutnost překročit státní hranici. V Evropě to, alespoň za běžných okolností, není díky Schengenskému prostoru žádná věda. Mezi Spojenými státy a Kanadou je to ale trochu jinak - tam hraniční kontroly běžně fungují.

Nejmenovaná americká řidička ve čtvrtek 21. května špatně odbočila v Michiganu, ke své smůle na most Blue Water mezi americkým městem Port Huron a kanadským městem Point Edward; leží proti sobě po stranách řeky St. Claire.

Dojela do Kanady, otočila se a vracela se zpátky, ovšem přitom musela projít americkou celní kontrolou. Přitom celníci zjistili, že vůz, ve kterém sedí, je kradený. Řidičku pochopitelně zadrželi a vůz zajistili.

Aby toho nebylo málo, v autě bylo při prohlídce nalezeno zhruba 2,4 kg zlatých cihliček a 30 gramů marihuany. Jakým obviněním řidička bude čelit, zatím nebylo oznámeno.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám