Hlavní obsah

Motorkář v Praze zemřel po srážce s autobusem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pražských Malešicích zemřel v neděli kolem poledne třicetiletý motorkář. Podle prvních informací z vyšetřování zřejmě vjel do křižovatky na červenou a srazil se s autobusem. Řekl to mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Článek

Nehoda se stala na křižiovatce ulic Sazečská a Černokostelecká. Policie ji dál šetří.

Další motorkář zemřel v neděli po střetu s osobním autem v Jedovnicích na Blanensku. "Třicetiletý muž na místě podlehl vážným zraněním hlavy," řekla ČTK mluvčí jihomoravských záchranářů Barbora Zuchová.

"Nehoda se stala kolem čtvrté hodiny odpoledne. Svědci neštěstí poskytli řidiči motorky okamžitou první pomoc, ve které pak pokračovali i přivolaní záchranáři. Muž byl ale od počátku v bezvědomí a lékař u něj konstatoval okamžitou smrt," řekla Zuchová.

Další motorkář se vážně zranil

Motorkář havaroval i v sobotu dopoledne u Holic na Královéhradecku. Srazil se s osobním autem. Muž na motorce se zranil a byl převezen do nemocnice, řidič osobního auta vyvázl bez zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám