Hlavní obsah

Americký otec zastřelil pět dětí, pak se zabil

Novinky, aš, Novinky, Washington Post

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington
Aktualizováno

Pět zastřelených dětí bylo v sobotu nalezeno v domě u města Graham ve státě Washington. Mluvčí šerifa okresu Pierce uvedl, že děti ve věku 7 až 16 let zastřelil otec, který poté spáchal sebevraždu. Otec zabil své čtyři dcery a syna ve svém domě v noci z pátku na sobotu.

Foto: Chris VanKat , Reuters

Američtí policté při zásahu

Článek

Nejprve policie nalezla už v sobotu ráno tělo muže poblíž kasina vzdáleného asi 40 kilometrů od místa, kde bydlel. Okamžitě poté se policisté vydali na parkoviště obytných přívěsů, kde žil s rodinou. Tam našli pět zastřelených dětí - sedmiletého chlapce a mrtvé dívky ve věku 11, 13, 14 a 16 let.

Jejich matka nebyla v době vraždy doma. Sousedé uvedli, že se rodiče v pátek hlučně hádali, matka pak odešla.

Nebyla to jediná tragédie, které otřásla USA v sobotu. Policisté v Pittsburgu vyrazili po zavolání na linku 911 do domu, kde je čekal 23letý Richard Poplawski Dva hned po příchodu střeli do hlavy, pak zabil i třetího, který se jim snažil pomoci. Čtyři hodiny jim bránil jim i odtáhnout těla, takže třetí policista vykrvácel. Podle některých zpráv zranil ještě dalších pět policistů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám