Hlavní obsah

O víkendu zemřeli dva motorkáři

Právo, miv, jr
Hodonín
Aktualizováno

Tragicky skončil v neděli střet motocyklu a dvou osobních aut u Lužic na Hodonínsku. Další motorkář měl nehodu již v sobotu na Uherskohradišťsku, zemřel po nárazu do traktoru.

Článek

Nehodu na silnici I/55 u odbočky do Lužic a Dolních Bojanovic nepřežil třiadvacetiletý motocyklista. Střetl se s odbočujícím peugeotem, který mu nedal přednost. Motocykl po nárazu do odletěl na další automobil Škoda Felicia.

Motocyklista byl velmi vážně zraněn a život mu nezachránil ani včasný příjezd záchranářů. Ti o jeho život bojovali 40 minut. Jestli je na vině řidič auta, nebo se na nehodě podílela i rychlost motocyklu, je předmětem dalšího šetření.

Nehoda se stala na frekventovaném silničním tahu, kde ve stejné době operovaly dvě hlídky policistů s radarem. Navzdory jejich přítomnosti nebyla v tuto dobu nouze o setkání s motocyklisty, uhánějícími rychlostmi vysoce převyšujícími povolený limit. 

Další motorkář zemřel na Uherskohradišťsku

Tragická dopravní nehoda připravila o život i motorkáře, který se v sobotu v podvečer střetl s traktorem na silnici z Uherského Brodu na Vlčnov na Uherskohradišťsku. Muži nepomohly oživovací pokusy hasičů ani půlhodinová snaha lékařů.

„Máme potvrzeno, že muž ve věku 26 let jel na cestě z Uherského Brodu do Vlčnova. Předjížděl stojící kolonu aut a na jejím konci narazil do traktoru se secím strojem,“ řekl Právu mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám