Hlavní obsah

iPhone si rozumí už i s chladničkou

Novinky, mif

Oblíbenost iPhonu a iPodu motivovala mnoho výrobců k tvorbě zajímavého příslušenství pro tyto přístroje. Počítačový magnát Apple tak například začal spolupracovat s firmou Gorenje na tvorbě chladničky pro připojení iPodu. Tím ale nabídka různorodého příslušenství ani zdaleka nekončí.

Foto: Novinky

iPod Touch v dokovací stanici na chladničce.

Článek

Speciálně navržená a vyrobená chladnička Gorenje je vybavena dokovací stanicí umožňující nabíjení iPodu, přehrávání hudby a videa a připojení k internetu v případě, je-li v kuchyni k dispozici bezdrátové připojení.

Zvuk je přehráván prostřednictvím vestavěných reproduktorů v ledničce, zatímco video se zobrazuje přímo na obrazovce iPodu Touch nebo iPhonu, pro které je nová chladnička navržena.

Díky bezdrátovému přístupu k internetu mohou uživatelé vyhledávat a zobrazovat recepty v textovém nebo videoformátu, kontrolovat pokyny pro praní oděvů a kromě své oblíbené hudby poslouchat tipy týkající se příslušných domácích prací.

Nejzajímavější příslušenství pro iPhone a iPod
3D virtuální brýle iWear AV310
Brýle iWear AV310 jsou určeny pro používání s multimediálním přehrávačem iPod a populárním komunikátorem iPhone. S brýlemi tak například můžete sledovat trojrozměrné filmy. Podle představ výrobce zanechá iWear AV310 u uživatele ze sledování filmu stejný dojem, jaký by měl ze širokoúhlého 52palcového televizoru.  :. iWear AV310foto: Novinky Kromě samotného iPodu a iPhonu jsou brýle kompatibilní s nejrůznějšími přenosnými DVD přehrávači. Připojíte je jednoduše pomocí nejrůznějších redukcí, které jsou součástí balení. Brýle jsou napájeny jednou tužkovou baterií, díky níž můžete sledovat dvojrozměrné i trojrozměrné video po dobu 11 hodin. Pomocí kabelu je do zařízení přenášen také zvuk. Sluchátka jsou pevně připevněna k nožičkám brýlí.
Reproduktory Logitech PureFi Anywhere 2
Speciální kompaktní stereoreproduktory s označením Logitech PureFi Anywhere 2 jsou zajímavým řešením pro poslech hudby u přehrávačů iPod či mobilního telefonu iPhone v domácím prostředí.  Zvuk zajišťují 5,1 cm a 7,6 cm drivery a integrován je i akumulátor s výdrží až 10 hodin hraní na jedno nabití. Připojený přehrávač iPod nebo komunikátor iPhone můžete ovládat pomocí dálkového ovládání. Reproduktory lze připojit ke všem iPod přehrávačům s dock konektorem a iPhone telefonům.
iPod Belkin Auto Kit
Zařízení iPod Belkin Auto Kitu umožňuje napájení iPodu nebo iPhonu z vašeho vozu pomocí cigaretového napáječe. Autokit vám umožní napájení iPodu z cigaretového napáječe a navíc disponuje 3,5 mm jack zdířkou pro propojení s vaším autorádiem nebo např. sluchátky, kazetovým adaptérem a podobně. :. iPod Belkin Auto Kit. Zdroj: Archiv

Reklama

Výběr článků

Načítám