Hlavní obsah

Polští architekti navrhli garsonky na muří nožce

Novinky, kaz

Jste osamělí a nechce se vám bydlet v obyčejném malém bytě v zástavbě či na sídlišti? Polští architekti ze studia Front architects vymysleli zajímavé řešení inspirované tvary billboardů, jež běžně vídáme podél silnic.

Článek

Byteček či spíše hnízdečko na bidýlku pro "osamělé ptáky", kteří dle vzoru lidí ze západu čím dál častěji dávají přednost životu jednotlivce před soužitím v páru, je nápadem polských architektů.

Ti se nechali inspirovat pouličními billboardy, jejichž tvar přesně odpovídá navrženým obydlím. Jediná místnůstka na nožičce, k níž vedou protipožární schůdky, splňuje požadavky osamělých jedinců.

.: Je libo orlí hnízdo? I tuto možnost architekti z Front architect neopomněli ve svých návrzích.

.: Je libo orlí hnízdo? I tuto možnost architekti z Front architect neopomněli ve svých návrzích. Foto: Front Architects

Bytečky jsou snadno umístitelné do prostředí, v němž tzv. singles chtějí žít. Je libo komůrka u moře? U jezera, lesa, či v horách? Není problém. Svou billboardovou garsonku si můžete zapíchnout do scenérie dle vašeho gusta.

.: Nesehnali jste byt v centru? Váš problém řeší garsonka na bidýlku.

.: Nesehnali jste byt v centru? Váš problém řeší garsonka na bidýlku.Foto: Front Architect

Na výběr jsou i obydlí umístěná na hlavních tepnách vedoucím k velkým aglomeracím, to pokud by se vám stýskalo po městském a automobilovém ruchu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám