Hlavní obsah

VIDEO: Jak bude vypadat připravovaná basketbalová hra NBA LIVE 09

Novinky, Miloslav Fišer

Všichni basketbalový fanoušci s napětím očekávají příchod nového sportovního simulátoru NBA LIVE 09, který má vyjít desátého října. Hra nabídne 24 autentických FIBA týmů s reálnou týmovou hrou a soupiskami hráčů. Zapojit se budete moci i do online týmové hry pět proti pěti, kdy deset lidí může hrát spolu na deseti odlišných konzolích po celém světě.

Článek

Kromě vylepšené grafiky a ovladatelnosti celé hry se můžou fanoušci těšit také na Dynamic DNA. Jedná se o systém, který pracuje s reálnými daty více než 20 týmů NBA a ty promítá do hry.

Hráčské DNA (Player DNA) hodnotí hráčovu úspěšnost při střelbě, týmové DNA (Team DNA) ukazuje, jak dobře hráči na palubovce fungují jako tým a Tendenční DNA (Tendencies DNA), které procentuálně vyjadřuje, v jaké části hřiště se hráči pohybují a odkud střílí.

Tváří videohry NBA LIVE 09 bude hráč Tony Parker

Tváří hry NBA LIVE 09 bude hráč týmu San Antonio Spurs, Tony Parker. Tento 26letý hráč získal ve svých sedmi sezónách v NBA již dvakrát ocenění a nominaci do NBA All-Star, dále získal tři mistrovské tituly v NBA a byl jmenován „2007 NBA Finals MVP“. Parker bude prvním Evropanem, který se objeví na celosvětové obálce NBA LIVE.

„Mám již dlouhou historii s EA SPORTS. Byl jsem pětkrát v řadě tváří pro obal ve Franci a hraji NBA LIVE tak dlouho, jak dlouho hraji basketbal,“ vyznal se Parker. „Je to pro mě skutečná čest, být jako evropský hráč nyní představován na celosvětové obálce.“ Parker je spojován s některými mezinárodními hvězdami NBA z celého světa, včetně Pau Gasola z Los Angeles Lakers (Španělsko), Andrea Bargnaniho z Toronto Raptors (Itálie) a Luol Denga z Chicaga (Anglie).

Reklama

Související témata:

Související články

Hra GTA IV trhá prodejní rekordy

Americký výrobce videoher Take-Two Interactive Software hospodařil ve druhém finančním čtvrtletí se ziskem 98,2 miliónu dolarů po ztrátě 51,3 miliónu před...

Výběr článků

Načítám