Hlavní obsah

Ženu zatkli na letišti. Neměla roušku a chtěla udeřit cestujícího

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V poutech odcházela z letiště v Las Vegas jedna z cestujících. Údajně se odmítla řídit pravidly, která nařizují nosit roušky, a také se chystala udeřit dalšího člověka. Policie ženu z vazby krátce po zatčení propustila.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo na letišti v Las Vegas (ilustrační foto).

Článek

Kvůli obyvatelce Las Vegas Katrině Alspaughové musela letištní ostraha před několika dny zasahovat hned dvakrát. Poprvé se totiž dala do křížku se spolucestujícím a podle policejní zprávy se ho chystala udeřit. Vše se nicméně vyřešilo a žena mohla pokračovat dále k odletové bráně a do letadla, píše server Independent.

Právě v letadle ale nastal problém znovu, kdy byla posádka společnosti Allegiant Airlines nucena ženu vyloučit z přepravy. Pravděpodobně z důvodu, že si odmítla nasadit roušku a vyvolávala tak nepokoje.

Když ji policie doprovázela z letiště, žena křičela vulgarismy. Byla obviněna z nevhodného chování na veřejnosti, vzápětí ji však policie z vazby propustila.

Mezinárodní asociace leteckých dopravců v nedávné zprávě uvedla, že incidentů na palubách letadel v roce 2020 značně přibylo a trend pokračuje i v průběhu letoška. Nejčastěji cestující dráždí právě pravidla ohledně povinného nošení roušek, kterým se mnozí odmítají podřídit. V USA kvůli tomu platí politika nulové tolerance.

Roušky v letadlech provokují cestující. Počet incidentů roste

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám