Hlavní obsah

Zájemci si mohou na Maledivách pronajmout celý ostrov za milion dolarů

Dovolená se sociálním odstupem. Tak by klidně mohl znít inzerát na maledivský soukromý ostrov Nautilus Maldives, který zájemcům nabízí, aby si ho pronajali jen pro sebe. Minimální doba pobytu je stanovená na čtyři dny a ty vyjdou přesně na milion dolarů, tedy 22 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Maledivy prosperují i během pandemie (ilustrační foto).

Článek

Čtyři dny jsou minimum, lidé si však luxusní ostrov mohou pronajmout i na delší dobu, což znamená, že finální cenovka se může také vyšplhat ještě výš, uvádí server Independent. Hosté budou mít však záruku, že v celém resortu budou, vyjma personálu, skutečně sami jen se svými blízkými.

Ostrov leží v atolu Baa, který je biosférickou rezervací organizace UNESCO. Nachází se na něm celkem 26 plážových domků či vodních vil.

Osobní sluha v ceně

Vlivem vysoké cenovky se mohou hosté těšit také na řadu výhod a služeb. Neodmyslitelnou součástí je například osobní sluha, případně denní lekce jógy, fitness či meditace, koktejly při západu slunce nebo gurmánské dobroty.

Návštěvníci mají mít také volný přístup k řadě vodních aktivit, včetně vybavení pro šnorchlování.

Jednoduše řečeno, hosté se nebudou muset zabývat prakticky ničím jiným než odpočinkem a sbíráním zážitků. „O papírování na imigračním oddělení a další procesy se postaráme, zatímco vy budete relaxovat,“ lákají stránky resortu zájemce.

Maledivy se snaží ze současné situace vytěžit co nejvíce, ostrov Nautilus Maldives tak není jediný, který láká na neotřelou nabídku. Země aktuálně v regionu nemá z turistického hlediska prakticky žádnou konkurenci, protože drtivá většina destinací v jihovýchodní Asii je stále uzavřena nebo funguje v omezeném režimu.

Maledivy z pandemie těží. V regionu nemají konkurenci

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám