Hlavní obsah

Za ubytování dala Američanka hostiteli čtyři hvězdičky. Ten jí začal vyhrožovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američanka Alex Mooreová se dostala do značně nepříjemné situace poté, co si skrze portál Airbnb zarezervovala pobyt. Po jeho skončení udělila hostiteli čtyři hvězdičky z pěti, což je obecně považováno za velmi dobré hodnocení, majiteli to ale zřejmě nestačilo. Ženě totiž začal kvůli recenzi vyhrožovat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Mooreová si skrze Airbnb pronajala byt v kanadském Vancouveru. „Pobyt jsem si užila a určitě bych si ho vybrala znovu,“ napsala žena v hodnocení, které by obvykle hostitel považoval za kladné a pozitivní. Nikoli však v tomto případě.

„Mám tvoji fotku, jméno a číslo. Máš 48 hodin na to, abys tu recenzi smazala, jinak si objednám soukromého detektiva, aby mi zjistil tvoji adresu, a pak začne zábava,“ odepsal hostitel Mooreové. Ta serveru Independent vysvětlila, že kvůli její recenzi kleslo hostiteli průměrné hodnocení ubytování z pěti na 4,95.

Napsala negativní recenzi na pobyt. Hotel reagoval bizarní výhrůžkou

Cestování

Žena výhrůžné zprávy zveřejnila na Twitteru a rovnou oslovila portál Airbnb. „V zájmu mého osobního i veřejného bezpečí, můžete mně a všem ostatním vysvětlit, proč je hostitel, který mi poslal tyhle zprávy, na vaší platformě ještě aktivní? Ten člověk je evidentně hrozbou a neměl by nikoho hostit,“ napsala Mooreová, jež o výhrůžce informovala také policejní oddělení Vancouveru. Tam jí řekli, že pošlou strážníka, aby situaci vyřešil.

Ubytovací portál mezitím hostiteli zatrhnul činnost. „Potvrzuji, že jeho nemovitost byla ze stránek odstraněna,“ napsala Mooreová a uvedla, že promyslí své další kroky. Poděkovala nicméně za reakci a snahu ochránit ostatní uživatele.

Devět tipů, jak si dobře vybrat hotel: Čtěte recenze a neplaťte předem

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám