Hlavní obsah

Vzhůru do oblak. Hotel v Japonsku nabízí pokoj s leteckým simulátorem

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hotel v Tokiu nabídne už za pár dní unikátní pokoj. Vzhledem k blízkosti letiště Haneda bude jeho součástí letecký simulátor vyhlížející jako kokpit Boeingu 737-800. A nejde jen o designový prvek, ale o zcela funkční zařízení, které si budou moci hosté vyzkoušet, ale jedině pod dohledem instruktora, píše server Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Haneda Excel Hotel Tokyu na svých stránkách zdůrazňuje, že na místo pilota si hosté nemohou sednout bez dohledu ani se zařízení dotýkat. Pokud si budou chtít simulátor vyzkoušet, připlatí si za 90 minut 30 000 jenů, v přepočtu přes 6000 korun, přičemž se „poletí“ z Hanedy na letiště Itami v Osace. Samotné přespání v pokoji vyjde na 25 300 jenů, 5240 korun.

Aby si v hotelu pojistili, že se hosté do simulátoru nevplíží na vlastní pěst, kryje ho transparentní akrylová folie. Vedení očekává, že atrakce přiláká fandy do letectví o to víc, že hotel je přímo propojen s Terminálem 2 na letišti Haneda. Rezervace pokoje budou zpřístupněny od čtvrtka 18. července.

Obdobný zážitek si v Tokiu mohli návštěvníci užít už loni, kdy se v japonském hlavním městě otevřela restaurace nabízející večeři během virtuální simulace. Hosté mohli také vyrazit na virtuální prohlídku Havaje, Říma, Paříže či New Yorku.

Reklama

Výběr článků

Načítám