Hlavní obsah

V letadle se popraly dvě ženy kvůli tomu, která dříve vystoupí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě cestující American Airlines se v pondělí začaly prát přímo na palubě. Nedokázaly se totiž dohodnout, která z nich po přistání vystoupí z letadla jako první. Brzy se tak uchýlily k pěstem a personál si musel vyžádat zásah ostrahy, aby ženy odtrhla. Při incidentu nebyl podle aerolinek nikdo zraněn.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo na palubě letadla American Airlines.

Článek

„Skoro jsem zmeškala svůj navazující let s American Airlines ve Phoenixu, protože se dvě holky rozhodly dát si pěstí kvůli tomu, která z nich vystoupí první z letadla,“ okomentovala pasažérka Kate video, které natočila a umístila na Twitter. Na záběrech sice potyčka není dobře vidět, jde však slyšet řev a zjevná je i fronta lidí v uličce.

Posádka si nakonec musela vyžádat zásah ostrahy, která přišla ženy odtrhnout, aby mohli lidé z letadla vystoupit. „Obdrželi jsme hlášení o potyčce mezi dvěma pasažérkami při výstupu z letadla na trase z Los Angeles do Phoenixu,“ okomentoval pro server Independent mluvčí společnosti.

Aerolinky potvrdily, že během incidentu nebyl nikdo zraněn, a to ani z posádky, ani z pasažérů.

Incident následuje ani ne týden poté, co se na letišti na Floridě popraly tři ženy, rovněž zákaznice American Airlines. Důvodem byly rozdílné názory na nošení roušek, dvě z dam je totiž odmítly a byly vykázány z letadla, kvůli čemuž došlo ke zpoždění.

Několik žen se na americkém letišti popralo kvůli rouškám

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám