Hlavní obsah

Thajský hotel láká hosty na roční pobyt za milion bahtů

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hotel v thajském Bangkoku přišel s kreativním způsobem, jak v době pandemie přilákat hosty. Nabízí jim roční pobyt, během něhož se nebudou muset starat o úklid, přípravu snídaní a svačin či koktejlů. Dvanáctiměsíční ubytování vyjde na rovných milion bahtů (721 tisíc korun) a skýtá mnoho dalších výhod.

Foto: Profimedia.cz

Bangkok (ilustrační foto)

Článek

Hotel Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit nabídne hostům za nemalou částku spoustu drobností, které si budou moci během pobytu užít. Jde například o uspořádání narozeninové party na střeše, jíž se bude moci zúčastnit až dvacet lidí, několik masáží nebo projížděk v limuzíně a podobně, píše server Independent.

Hosté navíc dostanou dvacet procent z částky za pobyt zpět ve formě kreditu, který budou moci využít v hotelové restauraci či baru. Půjde až o 12 tisíc korun měsíčně. Stejně tak hotel nadělí návštěvníkům černou kreditní kartu, na kterou dostanou ve vybraných obchodních centrech množství slev.

Vyrazit na ostrovy

Koho omrzí ruch velkoměsta, bude si moci zdarma vybrat až 10 nocí v dalších ubytovacích zařízeních hotelového řetězce. Ty se nacházejí například na ostrovech Phuket či Koh Samui.

Thajsko bylo cizincům většinu roku nepřístupné, i nyní je cestovní ruch značně omezen. Cílí se především na dlouhodobější pobyty, protože je stále povinná karanténa po příjezdu. Zatím není známo, kdy se nařízení uvolní.

S podobnou nabídkou jako bangkokský hotel přišel nedávno také resort na Maledivách. Ten hostům nabízí, aby si sami zvolili, jak dlouho chtějí zůstat, ačkoli nabídka je časově limitována na jeden rok. Pobyt je o něco levnější než v Thajsku, vyjde na zhruba 667 tisíc korun.

Zůstaňte, jak dlouho chcete. Maledivský resort láká na takřka neomezený pobyt

Cestování

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám