Hlavní obsah

Strašidelný dům až ke dveřím. V Japonsku vyjede děsivá zombie záchranka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loni představili první drive-in strašidelný dům na světě. Letos chce japonská společnost Kowagarase-tai doručit hrůzu až ke dveřím. V létě totiž vyjede se svou děsivou zombie sanitkou kamkoli si lidé řeknou, přičemž zážitek se má odehrávat právě uvnitř vozidla a je tak v době covidu zcela vhodný pro jednotlivce.

Foto: Profimedia.cz

Loni společnost představila první strašidelný dům pro auta.

Článek

Služba je úsměvně pojmenovaná Screambulance, což je složenina anglických slov scream, tedy křik, a ambulance neboli záchranka. Společnost slibuje, že zájemcům nabídne ten nejděsivější zážitek v jejich malém osobním prostoru, přičemž sanitku dopraví v rámci Tokia prakticky kamkoli na předem smluvené místo a čas, uvádí server Japan Today.

Sanitka bude vybavena pokročilým zvukovým systémem, který má navodit atmosféru, že uvnitř vozu lidé nejsou sami. Hrůzu mají pak vyvolat i další speciální efekty jako náhlé výpary mlhy, vibrující plošiny a podobně.

Pro skupinu až šesti lidí

Společnost si prý vzala za cíl, aby dodržela všechna možná opatření proti šíření koronaviru. Zážitek bude proto v souladu se sociálním distancováním a navzdory umělé krvi i v naprosto sterilním prostředí. Strašidelná sanitka bude po každém použití pečlivě vydezinfikována. Zážitek mají samozřejmě doplnit i herci společnosti.

Nabídka bude k dispozici od 1. července, přičemž zájemci si ji mohou na stránkách společnosti již rezervovat. Sanitka vyjede do 23 částí Tokia, strašení pak potrvá asi čtvrt hodiny a návštěvníci za něj zaplatí 9000 jenů, což je 1715 korun. Zúčastnit se může skupina až šesti lidí.

Loni přišla společnost Kowagarase-tai s prvním drive-in strašidelným domem. Návštěvníci přijeli ve svém vozu a zážitek se odehrával kolem nich. Šlo o možnost, jak si užít děsivé chvíle i během náročné doby, kdy je nežádoucí se srocovat.

Hrůzy zombie apokalypsy můžete zažít i ve vlastním autě

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám