Hlavní obsah

Starosta pekla láká zájemce, aby strávili noc v jeho doupěti

Novinky, Michael Švarc

Přijeďte na Halloween do pekla. Tedy přesněji řečeno do americké komunity Hell v Michiganu. Na to láká její samozvaný starosta John Colone, jenž nabízí přenocování ve svém „doupěti“. Návštěvníci budou mít prý rovněž možnost, aby si nakrátko vyzkoušeli převzít starostovské kormidlo.

Foto: Profimedia.cz

Hell je neregistrovanou komunitou v americkém státě Michigan.

Článek

Městečko Hell je neregistrovanou komunitou, což znamená, že nemá žádné oficiální hranice a nevede ani statistiky počtu obyvatel.

Starosta Colone nyní láká všechny své americké spoluobčany, aby v jeho soukromém pekle strávili třeba duchařský svátek Halloween. „Jsem jeho největším fanouškem na světě, tak doufám, že i další milovníci Halloweenu tu mohou nasát pořádně děsivou a strašidelnou atmosféru,“ uvedl pro server Independent.

Návštěvníci si budou moci rovněž vyzkoušet, jaké to je šéfovat peklu. „Jsem si jist, že zjistíte, že na Zemi neexistuje přívětivější místo, než je Hell,“ doplnil v nadsázce.

Možnost uzavřít sňatek

Zájemci o přespání stráví noc ve starostově doupěti, kde je přivítá velká postel a nábytek stylizovaný do období gotiky. Mimo to si budou moci užít všech kratochvílí, které peklo nabízí, ať už návštěvu bistra Hell Hole Diner nebo baru Hell Saloon. V okolí městečka jsou také turistické stezky.

Snoubenci mají podle starosty také jedinou příležitost uzavřít v pekle sňatek. Případný obřad se má odehrát na mostě se zámky lásky a samozřejmě za přítomnosti reverenda.

Ubytování starosta nabízí skrze portál Airbnb. Možnost zamluvit si přespání bude od 14. října a k dispozici mají být celkem tři termíny, přičemž jedna noc vyjde na symbolických 31 dolarů (716 korun).

Cestování, jak jsme jej znali, se už nikdy nevrátí, říká spoluzakladatel Airbnb

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám