Hlavní obsah

Rezervovala si luxusní vilu na Bali. Místo ní našla zchátralou barabiznu

Bree Robertsonovou z Nového Zélandu čekalo na Bali jedno velké rozčarování. Žena chtěla se svým partnerem oslavit měsíc od přestěhování na indonéský ostrov, a tak zamluvila luxusní vilu s bazénem a výhledy na džungli. Na místě však partneři našli rozpadající se opuštěný dům, který inzerovaným popisům vůbec neodpovídal.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žena si bydlení rezervovala přes ubytovací portál Airbnb, kde se nocleh i rovnou platí. Po přečtení několika recenzí došla k závěru, že vila je přesně tím místem, kde chce se svým partnerem oslavit výročí přestěhování. Inzerovaný luxus a infinity bazén ovšem nenašla, uvádí server Independent.

Když Robertsonová s partnerem dorazila na místo, spatřila opuštěnou a zchátralou vilu s bazénem porostlým řasami. Okna domu byla rozbitá a místo nepůsobilo dvakrát přívětivě. Žena scénu zdokumentovala a video umístila na sociální síť Tiktok. Záběry ke čtvrtku posbíraly už přes 4,4 milionu zhlédnutí.

„Když si rezervujete Airbnb na Bali a dostanete opuštěnou budovu, rozbitá okna… Nikdo není doma,“ okomentovala žena video. Doplnila, že ubytování ji vyšlo na 80 dolarů na noc, což je téměř 1900 korun.

„Mohli jsme se tomu jen zasmát, byli jsme vyčerpaní. Byl to perfektní závěr ne úplně povedeného dne,“ uvedla Robertsonová pro server Insider. Dodala, že záhy po příjezdu do rozpadlé vily začalo pršet a partneři neměli ani spacáky, aby se někde v suchu utábořili.

Pobyt jim refundovali

Diváci videa se podivili, jak může být taková nemovitost na portálu Airbnb k dispozici.

Mluvčí služby uvedl, že je ženin zážitek politováníhodný. „Hostům jsme nabídli podporu, včetně plné refundace. Naše standardy si chceme udržet vysoko, a tak už nemovitost nadále nenabízíme,“ uvedl mluvčí s tím, že v takto nenadálých situacích se lidé mohou 24 hodin denně obracet na zákaznickou podporu.

Turista na Bali pobouřil místní. Polonahý šplhal po posvátném stromě

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám