Hlavní obsah

Opilá žena po rozchodu rozbila okénko v letadle. To muselo nouzově přistát

Novinky, mšv

V Číně zadrželi ženu, která v letadle během cesty rozbila okénko. Kvůli emočnímu stresu, který jí způsobil rozchod, vypila značné množství alkoholu a začala se chovat agresivně. Letoun musel nakonec nouzově přistát, uvedl server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Devětadvacetiletá žena známá jen příjmením Liová, se rozhodla s rozchodem vypořádat svérázným způsobem. Ještě před nástupem na domácí let ze Si-ningu do Jang-čchengu se posilnila dvěma 250mililitrovými lahvemi čínské obilné pálenky paj-ťiou a frustraci si pak vybíjela mlácením na okénko, které nakonec prasklo.

Posádka aerolinek Loong Air se ženu snažila uklidnit, ale její emoce se prý zcela vymkly kontrole, takže zhruba v polovině cesty bylo nutné nouzově přistát. Liovou si na letišti v Čeng-čou převzala policie, která následně konstatovala, že při incidentu nikdo – kromě okénka v letadle – neutrpěl újmu.

Žena byla zatčena pro podezření z poškozování dopravního prostředku. Zatím však není jasné, jaký trest dostane. Server Daily Mail uvádí, že podle čínských zákonů si může za svůj prohřešek vysloužit tři roky až deset let ve vězení.

Britská společnost navrhuje umístit do letadel štíty na ochranu pasažérů

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám