Hlavní obsah

Nejhorší můrou pracovních cest je absence internetu

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Služební cesty mohou být stresující. Zejména pak když nevíte, jak to bude na cílovém místě s připojením k internetu. Nová studie založená na názorech 10 000 lidí, kteří jezdí na služební cesty, hovoří za vše. Strach z absence přístupu na web je aktuálně tím největším problémem, kteří lidé před pracovní cestou řeší.

Foto: Profimedia.cz

Připojení k internetu je na služebních cestách to nejdůležitější.

Článek

Celých 40 procent dotázaných uvedlo, že obavy ze ztráty možnosti připojení jsou pro ně tou největší starostí během služebních cest. Tento faktor tak předčil i špatné možnosti dopravního spojení (26 procent) a hlučné prostředí (24 procent). Informoval o tom britský Daily Telegraph.

Pro 61 procent respondentů je internet nejdůležitější službou, kterou mohou ve svém hotelovém pokoji mít. Je to výrazně důležitější prvek než televize (17 procent), vana (pět procent) či chladnička (tři procenta). Pro jedno procento dotázaných pak je nejdůležitější mít na pokoji minibar.

Více než polovina lidí se na pracovní cestě přihlásí do místní internetové sítě ještě předtím, než si vybalí. Téměř dvě třetiny cestujících už kontaktují svou rodinu raději pomocí internetu než mobilního telefonu. Vyplývá to ze studie, kterou vytvořil hotelový řetězec InterContinental.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám